Nis

Sümerler Ortaokulu Öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları şiir ve müzik dinletisi.

Haz

Masa Tenisi İl Temsilciliğinin düzenlediği okullar arası masa tenisi turnuvasında okul masa tenisi takımımız yıldız erkekler kategorisinde ilçede üçüncü, il genelinde ise 7. olmuştur.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen 5 Şubat Güvenli Internet Kullanımı konulu Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Sümerler Ortaokulu 5 Şubat Güvenli İnternet Kullanımı Gününde yaptığımız etkinlik ve çalışmalar neticesinde eSafety Label Etiketi Ödülü almıştır.

Teşekkürler Yekta KOPAN

Şbt

5 Şubat Dünya Güvenli İnternet Günü Sümerler Ortaokulun´da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ock

Okulumz velilerine yönelik Psikolog Duygu KARAKUŞ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Volkan ŞEŞEN tarafından  "Teknoloji-Oyun Bağımlılığı ve Zararları" konulu seminer düzenlenmiştir.

Ara

Geleceğin mimarı, milletlerin kurtarıcısı öğretmenlerimizin günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ve örnekliğinin doğru bir şekilde anlatılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle andık.

Kas

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor" programı kapsamında okulumuz öğrencileri fidan dikti.

Kas

2 Kasım Lösemili çocukların dünya etkinlik günü. Sümerler Ortaokulu olarak farkındalık yaratma adına LÖSEV vakfı öncülüğünde okulumuzda etkinlik yaptık.

Kas

Hatay Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlendiği Cumhuriyet Kupası masa tenisi turnuvasına öğrencilerimiz Ali YÜZGÜLEN, Ali ZEYTİNCİ, Barış AÇIKGÖZ, Cem TÜFEKÇİ, Emre ZEYTİNCİ, Hüsamettin ESKİOCAK, İlsu YEŞİLÇAY ve Süleyman ÖZTAŞ katılmıştır. Küçük kızlar kategorisinde öğrencimiz İlsu YEŞİLÇAY 1. olmuştur.

Kas

Cumhuriyet´imizin 95.yılı öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımları ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk´ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz