eTwinning Ulusal Kalite Etiketi

May

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Figen Aksaç'ın katıldığı e-Twinning projesi MAGİC JOURNEY&SİHİRLİ YOLCULUK adlı proje Aralık 2020 den beri Romanya, Slovenya, Hırvatistan ve Türkiye'den ortak okulların katılımı ile sürdürüldü.

Öğrencilerimiz farklı Web 2.0 araçlarını kullanarak Hikaye kitabı, Yeni yıl takvimi, Akrostiş şiir, Mozaik çalışması gibi farklı çalışmalar yaparak aktif katılım sağladılar.

Ock

Öğrencilerimizi bilişim teknolojilerinin bilinçli ve güvenli kullanımı konusunda bilgilendirmek amacıyla okul panosu hazırlanmıştır.

Ock

Velilere ve öğrencilerimize yönelik güvenli internet kullanımı konusunda online seminer düzenlendi.

Ara

Kültürümüz çocuklarımızın dilinde e-twinning projemiz etkinliğinde Sümerler Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nezahet GÖZTEPE eşliğinde öğrencilerimiz Hz.Mevlana yı andı..

Kas

Üç Kuşak Birlikte Kitap Okuyor projesi e-twining kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kas

9 ilçenin katıldığı Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Turnuvasında öğrencilerimiz mücadele etmiştir. 8-G sınıfından öğrencimiz Cem yıldız erkekler kategorisinde 2. olmuştur.

Kas

Cumhuriyetimizin 96. yılı coşkuyla kutlandı.

Haz

Defne Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Güzel okulumuzu ziyarete gelip, öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti. Öğrencimiz Sarp BAYBO'nun teklifini kırmayıp onunla masatenisi oynayan Başkanımız İbrahim Güzel'e ziyaretlerinden dolayı tesekkur ederiz.

Haz

Yaklaşık 600 öğrenci ve Velinin katılım gösterdiği Hatay Uzay ve Doğa Bilimleri Kulübü desteği ile okulumuzda 16 Mayıs 2019 Perşembe gecesi düzenlediğimiz Gökyüzü Gözlem Şenliğinde 6 teleskop ile gözlem yapıldı.

May

Okulumuz 7G sınıfı öğrencilerinin Türkçe öğretmenimiz Sefer Azazi rehberliğinde hazırladığı tiyatro ve şiir dinletisi.

Haz

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliğinin düzenlediği 23 Nisan Masa Tenisi turnuvasına öğrencilerimiz katılım göstermiştir. 7-G sınıfından Cem TÜFEKÇİ adlı öğrencimiz Yıldız Erkek Kategorisinde 1. olmuştur.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında öğrencilerimiz ip atlama,halat çekme, mendil kapmaca gibi oyunlar oynayarak eğlenceli bir gün geçirdiler.

May

Bana Bir Türkü Söyle Sümerler Yarışmasının finali bugün gerçekleşti. Ses yarışmasında Birinci İdil Turunç, İkinci Naz Kayar, Üçüncü Zeynep Ada Irmak oldu.

Okul birincimiz İdil Turunç 14 Mayısta İl genelinde okulumuzu temsil edecek.