Güvenli İnternet Günü

5 Şubat Dünya Güvenli İnternet Günü Sümerler Ortaokulun´da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Öğrencilerin interneti sorumluluk bilinci ile güvenle kullanmalarını sağlamak ve onları internetin zararlarından korunmak amacıyla çeşitli bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.
"Hep birlikte daha güvenli internete" sloganıyla yapılan etkinliklere velilerin de katılması dikkat çekti. Etkinlikler kapsamında "Siber Zorbalıkla Mücadele de 10 Kritik Adım" başlığı altında, bilinçsiz internet kullanımından kaynaklanabilecek olumsuz örneklere dikkat çekilerek tüm sınıflarda çeşitli videolar izlettirildi.
Günümüzde bilgisayar ve internetin ne kadar önemli olduğu üzerinde durularak çocukların internetten uzaklaştırılması yerine bilinçli ve güvenli kullanmalarının sağlanmasının önemine vurgu yapıldı.

08-02-201908-02-201908-02-2019

Yayın: 08.02.2019 - Güncelleme: 23.10.2019 23:11 - Görüntülenme: 478