Cumhuriyetimizin 92. yılı coşkuyla kutlandı.

Eyl

Okulumuza yeni kayıt yaptıran 5. sınıf öğrencilerimizin şubeleri kura ile belirlendi.

Eyl

Zaferin 93. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haz

Sınıf Öğretmeni Nuray DOĞAN´ın hazırladığı etkinlikte, müzik, dans, skeç, koro gibi etkinlikler sergilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal GÜLİSTAN, Okul-Aile Birliği, veliler ve öğretmenlerimizin katıldığı etkinlik büyük beğeni aldı.

May

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Kutlama kapsamında Küçük Erkekler kategorisinde Türkiye 2.si, Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye 3.sü, Küçük Kızlar kategorisinde Türkiye 5.si olan jimnastik takımlarımızın muhteşem gösterileri sergilendi. Bunun yanında öğrencilerimiz şiirler ve şarkılar söyleyerek eğlenceli bir an yaşadılar.

May

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal GÜLİSTAN 07.05.2015 tarihinde okulumuzda incelemelerde bulundu.

May

Çocuk edebiyatının güçlü kalemi değerli yazarımız Sevim Ak´la sevgi dolu, mutlu, çok ama çok güzel bir söyleşi yaptık! Teşekkür ederiz Sevim Ak.

Nis

Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile coşku içerisinde kutlandı. Öğrencilerimizin hazırladığı görsel etkinlikler, izleyenlerden övgü aldı.

Nis

Okul Aile Birliği tarafından okul ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kermes düzenlendi. Kermese Milli Eğitim Müdürü Kemal GÜLİSTAN, Şube Müdürleri Mustafa IRĞIN, Fuat YARAR, Okul İdarecileri, Okul Aile Birliği üyeleri, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Nis

Kütüphane Haftası dolayısıyla okulumuzda öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte okuma saati düzenlendi. Okul panoları kitapların ve okumanın önemini anlatan resim ve yazılarla süslendi. Yapılan törende de öğrencilerimize okumanın önemi anlatıldı.

Mrt

Haydi Gençler Gösterin Kendinizi!

Sümerler Ortaokulu yeteneklerini arıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri için okulumuzda iki tane yarışma başladı. Katılım ve ilgi beklenenden fazla oldu. Sümerlere renk geldi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümü okulumuzda tören ve etkinliklerle anıldı.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2015 tarihinde deprem tatbikatı yapılarak öğrencilerimize bir kez daha deprem gerçeği, depres sırası ve sonrasında yapılacaklarla ilgili bilgi verildi.