HATAY / DEFNE - Sümerler Ortaokulu

Mrt

Sümerler Ortaokulu olarak Orman Haftası nedeniyle Listen To Blue eTwinning Projesi kapsamında çam fidesi diktik.

Ock

Okulumuza Hatay Teknofest koordinatörü Sayın Müslüm Ateş  Teknofest projeleri  hakkında  öğrencilerimize bilgi verdi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Proje kapsamında Okulumuz Öncesi Öğretmenleri veli toplantısı düzenleyerek velileri bilgilendirdiler.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

Kas

24 Kasım öğretmen Günü konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Nisa Melek Ağbaht yazdığı şiir ile Hatay'da ikinci oldu

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARIMIZ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Kas

100. Yılımızı Çoşkuyla kutladık.

Ağu

2022/2023 Egitim Öğretim yılında DYK kurslarımız devam ederken İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr Harun TÜYSÜZ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti.

Şbt

Sümerler Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde değerli velilerimizin paylaşımlarıyla lösemili çocukların ailelerine bir umutla daha güçlü olmaları için el ele verdiğimiz bu gönül bağına katkı sağlayan tüm velilerimize Lösev adına teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Öğretmen ve öğrencilerimizin çeşitli etkinlikleri ile Atatürk anıldı.

Tem

Okulumuzda telafide ben de varım kapsamında yaratıcı kitap okuma ve drama etkinliklerinden örnekler.